Kaburgalı Kuru Beyaz Kabak Dolması Tarifi / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Urfalıyam Ezelden
  • Benim Adım Gültepe
  • Hayat Yolunda
  • Şeref Meselesi
  • Poyraz Karayel
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Küçük Ağa
  • Ulan İstanbul
  • Güllerin Savaşı
TÜM PROGRAMLAR
  • Cümbür Cemaat
  • Şansa Davet
  • Çarkıfelek
  • 112 Acil
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Beyaz Show
  • Canlı Para
  • Takip
  • Pazar Gezmesi
  • Ana Haber Bülteni
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Baba Haber Bülteni
  • Evim Şahane
  • Günaydın
  • Magazin D
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Arkadaşım Hoşgeldin
    Sahnede büyük şok!
    (3.021 kez izlendi!)
  • Arkadaşım Hoşgeldin
    Model canlı performans
    (1.053 kez izlendi!)
  • Arkadaşım Hoşgeldin
    O ses!
    (876 kez izlendi!)
  • Arkadaşım Hoşgeldin
    Bu şarkı kimin?
    (767 kez izlendi!)
  • Magazin D
    25.10.2014 / Magazin D
    (1.179 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    19.Bölüm Fragmanı- Web Özel
    (58.509 kez izlendi!)
  • Ulan İstanbul
    19.Bölüm Fragmanı-2
    (82.741 kez izlendi!)
  • Arkadaşım Hoşgeldin
    26.Bölüm
    (42.985 kez izlendi!)
  • Şansa Davet
    10. Bölüm Fragmanı
    (1.008 kez izlendi!)
  • Pazar Gezmesi
    26 Ekim Pazar Fragman
    (742 kez izlendi!)
YALAN DÜNYA
ARKADAŞIM HOŞGELDİN
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Kaburgalı Kuru Beyaz Kabak Dolması Tarifi
Kaburgalı Kuru Beyaz Kabak Dolması Tarifi
  • A
  • A
Kahramanmaraş'ın yöresel tatlarından Kaburgalı Kuru Beyaz Kabak Dolması tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
Yarım kg bütün kaburga 
1 bağ kuru beyaz kabak 
Yarım kg yağsız kuzu kıyma 
2.5 su bardağı pirinç 
2 adet soğan 
Yarım demet maydanoz  
1 tutam reyhan 
3 diş sarımsak 
1 çay kaşığı sumak ekşisi 
1 çorba kaşığı domates salçası 
1 çorba kaşığı biber salçası 
1 çay bardağı sıvı yağ 
Tuz, kimyon 

Yapılışı:
Kabaklar ipinden çıkartılıp kaynar suda haşlanır. Süzgece alınarak süzülmeye bırakılır. Diğer tarafta iç malzemesi için kıyma, yemeklik doğranmış soğan, pirinç, kıyılmış maydanoz, biber ve domates salçası, sarımsak, sıvı yağ, reyhan ve baharatlar eklenip malzeme özleşene kadar karıştırılır. İç malzemesi haşlanmış kabakların içine doldurulur. Tencereye bütün kaburga yerleştirilir. üzerine doldurulmuş kabaklar dizilir. Üzerlerine sıcak su ve sumak ekşisi gezdirilir. Kaynayana kadar harlı ateşte daha sonra kısık ateşte pişirilir. 

Tarifin videosunu izlemek için TIKLAYIN!

Tüm yörelerin yemek tariflerini görmek için TIKLAYIN

  • Şeref Meselesi
    Yakında
  • Poyraz Karayel
    Yakında
  • Yalan Dünya
    Çarşamba
  • Urfalıyam Ezelden
    Pazar
    20:00
  • Hayat Yolunda
    Çarşamba
  • Kurtlar Vadisi Pusu
    Perşembe
    20:00
  • Küçük Ağa
    Salı
    20:00
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    20:00
  • Güllerin Savaşı
    Cumartesi
    20:00
  • Arka Sokaklar
    Cuma
    20:00
  • Alın Yazım
    Hafta içi
    10:00
  • Galip Derviş
    Pazar
    23:00
  • Arkadaşım Hoşgeldin
    Cumartesi
    23:00
  • Şansa Davet
    Salı
    23:15
  • Cümbür Cemaat
    Hafta içi
    13:30
Yükleniyor!