Kaburgalı Kuru Beyaz Kabak Dolması Tarifi / Mutfağım / Program / Haberler / Kanal D / İzle

HABERLER

selector
TÜM DİZİLER
  • Güllerin Savaşı
  • Kurtlar Vadisi Pusu
  • Ulan İstanbul
  • Ankara'nın Dikmen'i
  • Arka Sokaklar
  • Galip Derviş
  • Güneşi Beklerken
  • Küçük Ağa
  • Paşa Gönlüm
TÜM PROGRAMLAR
  • Alabora
  • Sahurdan Kalplere
  • Çarkıfelek
  • Şansa Davet
  • 112 Acil
  • Canlı Canlı
  • Canlı Para
  • Takip
  • Arkadaşım Hoşgeldin
  • Pazar Gezmesi
  • Beyaz Show
  • Doktorum
  • Evim Şahane
  • Ben Bilmem Eşim Bilir
  • Mutfağım
  • Ana Haber Bülteni
  • Günaydın
  • 32. Gün
  • Abbas Güçlü ile Genç Bakış
TÜM HABERLER
  • "Oyuncu Video" Yayında
    oyuncu.com, ‘oyuncu video’ portalını, kullanıcılarına sundu.
  • Ulan İstanbul tüm bölümler
  • Acı Biber oyunu iPhone'da
  • Güllerin Savaşı tüm bölümler
  • Trendy Kent ile kendi şehrini kur
GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN VİDEOLARI
TÜM VİDEOLAR
  • Çarkıfelek
    Çarkıfelek in yeni yüzleri
    (278 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Heyecan dorukta!
    (143 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Beklenen an...
    (147 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Yarışmayı yarışmacılar sunarsa...
    (95 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Stüdyoda ortam gerildi!
    (87 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    Nerde o eski bayramlar...
    (104 kez izlendi!)
  • Çarkıfelek
    30. Bölüm
    (1.343 kez izlendi!)
  • Ana Haber Bülteni
    23.07.2014 / Kanal D Ana Haber Bülteni
    (1.478 kez izlendi!)
  • 112 Acil
    1.Bölüm
    (5.836 kez izlendi!)
  • 112 Acil
    İç organlardaki hasar iyileşecek mi?
    (159 kez izlendi!)
112 Acil
GÜLLERİN SAVAŞI
  • site haritası
Sezon
Arası
  • YEMEK TARİFLERİ
  • VİDEOLAR
  • FOTOĞRAFLAR
  • HABERLER
  • ÖZETLER
HABERLER
TANITIMLAR
Kaburgalı Kuru Beyaz Kabak Dolması Tarifi
Kaburgalı Kuru Beyaz Kabak Dolması Tarifi
  • A
  • A
Kahramanmaraş'ın yöresel tatlarından Kaburgalı Kuru Beyaz Kabak Dolması tarifi, Mutfağım programında...
Malzemeler:
Yarım kg bütün kaburga 
1 bağ kuru beyaz kabak 
Yarım kg yağsız kuzu kıyma 
2.5 su bardağı pirinç 
2 adet soğan 
Yarım demet maydanoz  
1 tutam reyhan 
3 diş sarımsak 
1 çay kaşığı sumak ekşisi 
1 çorba kaşığı domates salçası 
1 çorba kaşığı biber salçası 
1 çay bardağı sıvı yağ 
Tuz, kimyon 

Yapılışı:
Kabaklar ipinden çıkartılıp kaynar suda haşlanır. Süzgece alınarak süzülmeye bırakılır. Diğer tarafta iç malzemesi için kıyma, yemeklik doğranmış soğan, pirinç, kıyılmış maydanoz, biber ve domates salçası, sarımsak, sıvı yağ, reyhan ve baharatlar eklenip malzeme özleşene kadar karıştırılır. İç malzemesi haşlanmış kabakların içine doldurulur. Tencereye bütün kaburga yerleştirilir. üzerine doldurulmuş kabaklar dizilir. Üzerlerine sıcak su ve sumak ekşisi gezdirilir. Kaynayana kadar harlı ateşte daha sonra kısık ateşte pişirilir. 

Tarifin videosunu izlemek için TIKLAYIN!

Tüm yörelerin yemek tariflerini görmek için TIKLAYIN

  • Alabora
    Cuma
    21:30
  • 112 Acil
    Perşembe
    21:45
  • Ulan İstanbul
    Pazartesi
    21:30
  • Canlı Canlı
    6 Ağustos
    21:45
  • Kurtlar Vadisi
    Eylül'de
  • Güllerin Savaşı
    Salı
    21:00
  • Çarkıfelek
    Bu Akşam
    20:00
  • Güneşi Beklerken
    Pazar
    20:00
Yükleniyor!