X
X

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin yayın günü belli oldu!

17.02.2024 Cumartesi 17:26 (Güncellendi: 28.02.2024 - 22:21)

Kanal D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ekrana gelmek için gün sayıyor. Sürükleyici bir hikayeyi ekrana getirecek olan dizinin çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak.

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yayınlanan tanıtımları ile büyük beğeni toplayan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin tüm hızla devam ettiği dizi çarşamba izleyici ile buluşacak.

Daha yayına girmeden oyuncu kadrosu ve çarpıcı fragmanları ile merak uyandıran dizide, masum bir delikanlı olan Umut’un (Ekin Koç) babasını kurtarmak için düzenin gerçek sahiplerine karşı verdiği büyük adalet savaşı ekrana gelecek.

Hatırlamakla unutmak arasındaki dengeyi adaletin terazisinde tartan “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan otururken; senaryosunu ise Uğraş Güneş kaleme alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu çarşamba Kanal D’de ekrana gelecek.

TAŞ KAĞIT MAKAS VİDEOLARI