Programlar

Arda'nın Mutfağı - Acı Etli Kuru Fasulye Tarifi - Acı Etli Kuru Fasulye Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı programının 3 Şubat 2024 Cumartesi günü yayınlanan 199. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Acı Etli Kuru Fasulye tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Acı Etli Kuru Fasulye yapabilirsiniz.

Acı Etli Kuru Fasulye

MALZEMELER

3 su bardağı kuru fasulye
400 gr kuzu kuşbaşı et
1 adet yemeklik doğranmış soğan
4 yemek kaşığı tereyağı
2 adet köy biberi
1 yemek kaşığı acı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
2 adet küp doğranmış domates
Tuz
Karabiber
6,5 su bardağı su
2 yaprak defne
1-2 adet acı kuru biber

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!