Programlar

Arda'nın Mutfağı - Arnavut Ciğeri Tarifi - Arnavut Ciğeri Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı programının 228. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Arnavut Ciğeri tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Arnavut Ciğeri yapabilirsiniz.

Arnavut Ciğeri

MALZEMELER

Soğanlı katman için;
3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
2 adet soğan - piyazlık doğranmış
2 adet sivri biber
3 adet taze soğan
Tuz
Karabiber
Pul biber
Sumak

Patates için;
2 adet patates
6-7 yemek kaşığı ayçiçek yağı

Ciğer için;
750 gr kuzu ya da dana ciğer
4-5 yemek kaşığı un
2 çay kaşığı tuz

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabii ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!