Programlar

Arda'nın Mutfağı - Köz Patlıcanlı Tepsi Kebabı Tarifi - Köz Patlıcanlı Tepsi Kebabı Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı programının 221. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Köz Patlıcanlı Tepsi Kebabı tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Köz Patlıcanlı Tepsi Kebabı yapabilirsiniz.

Köz Patlıcanlı Tepsi Kebabı

MALZEMELER

3 adet patlıcan - közlenmiş
500 gr kıyma
1 tatlı kaşığı domates salçası
1 yumurta
1 tatlı kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kimyon
Tuz - Karabiber
1 adet kırmızı kapya biber
3 adet sivri biber
1 adet soğan
3 diş sarımsak
7-8 dal maydanoz
2 adet domates

Salata için;
Zeytinyağı
Nar ekşisi
Tuz

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabii ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!