Programlar

Arda'nın Mutfağı - Nar Soslu Hindi But ve Kök Sebzeler Tarifi - Nar Soslu Hindi But ve Kök Sebzeler Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı programının 234. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Nar Soslu Hindi But ve Kök Sebzeler tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Nar Soslu Hindi But ve Kök Sebzeler yapabilirsiniz.

Nar Soslu Hindi But ve Kök Sebzeler

MALZEMELER

2 adet hindi but - kemikli
2 su bardağı nar suyu
1/4 su bardağı soya sosu
Tuz
Karabiber

Sebzeler için;
5-6 adet bebek patates
10-15 adet brüksel lahanası
20-25 adet arpacık soğan
1 adet ayva
5-6 adet bebek havuç
2 adet kereviz sapı
2 baş sarımsak
1 adet portakal
2 adet orta boy pancar
Tuz 
Karabiber
Zeytinyağı

Sosu için;
1 yemek kaşığı un
10 adet kuru kayısı
10 adet kuru erik

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabii ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!