Programlar

Arda'nın Mutfağı - Pastırmalı Kabaklı Kiş Tarifi - Pastırmalı Kabaklı Kiş Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı programının 217. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Pastırmalı Kabaklı Kiş tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Pastırmalı Kabaklı Kiş yapabilirsiniz.

Pastırmalı Kabaklı Kiş

MALZEMELER

400 gr un
200 gr tereyağı - soğuk, küp küp doğranmış
Tuz
2 yumurta - L boy
2-3 yemek kaşığı soğuk su - gerekirse

Sıvı harç için;
3 yumurta
200 ml krema - 1 paket
2 avuç kaşar peyniri rendesi
1/4 muskat rendesi
Tuz
Karabiber

Üzeri için;
1 adet kabak
100 gr çemensiz pastırma
7-8 dal taze kekik
10-15 adet yeşil zeytin
Zeytinyağı

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabii ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!