Programlar

Arda'nın Mutfağı - Pastırmalı Sarma Börek - Pastırmalı Sarma Börek Tarifi - Pastırmalı Sarma Börek Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı programının 16 Ekim 2021 Cumartesi günü yayınlanan 113. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı ‘Pastırmalı Sarma Börek tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Pastırmalı Sarma Börek yapabilirsiniz.’

Pastırmalı Sarma Börek

MALZEMELER

Hamuru için;
1 paket (10 gr) kuru maya
1/4 su bardağı ılık su
1 küçük tutam toz şeker
2,5 su bardağı un
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
2 yemek kaşığı yoğurt
Tuz

İçi için;
125 gr çemensiz pastırma
250 gr dilimlenmiş kaşar peyniri

Üzeri için;
1 adet yumurta sarısı

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!