Programlar

Arda'nın Mutfağı - Zeytinyağlı Çalı Fasulye Tarifi - Zeytinyağlı Çalı Fasulye Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı programının 209. Bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı Zeytinyağlı Çalı Fasulye tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Zeytinyağlı Çalı Fasulye Somon yapabilirsiniz.

Zeytinyağlı Çalı Fasulye

MALZEMELER

3/4 su bardağı zeytinyağı
2 adet ince yemeklik doğranmış orta boy soğan
3 diş sarımsak
1 kilo çalı fasulye
1 su bardağı su
1 silme yemek kaşığı toz şeker
Tuz
2-3 adet orta boy domates

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!