Zeytinyağlı Enginar
MALZEMELER:
Enginar için;
6 adet enginar
Su
1 adet limon suyu ve kabuğu
1 yemek kaşığı un
Enginarları pişirmek için,
1/2 su bardağı zeytinyağı
1 adet orta boy ince yemeklik doğranmış soğan
Tuz
Beyaz biber
1 su bardağı su
İç harcı için;
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet küçük küp doğranmış orta boy patates
1 adet küçük küp doğranmış büyük boy havuç
1 su bardağı bezelye
Tuz
Beyaz biber
1 tatlı kaşığı toz şeker
1/2 su bardağı su
1/2 adet portakalın suyu
Üzeri için;
Dereotu
Arda'nın Mutfağı'da neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!