Programlar

Arda'nın Ramazan Mutfağı - Cevizli Hurmalı Sarma Tarifi - Cevizli Hurmalı Sarma Nasıl Yapılır?

Arda'nın Ramazan Mutfağı programının 159. bölümünde, Arda Türkmen'in yaptığı Cevizli Hurmalı Sarma tarifi! Cevizli Hurmalı Sarma tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Cevizli Hurmalı Sarma yapabilirsiniz.

Cevizli Hurmalı Sarma

MALZEMELER

10 adet baklava yufkası
150 gr erimiş tereyağı

İç harcı için;
500 gr hurma
3 yemek kaşığı erimiş tereyağı
4 adet kakule
1 tatlı kaşığı tarçın
2 su bardağı ince kıyılmış ceviz

Şerbeti için;
1,5 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su
3-4 damla limon suyu

Servis için;
50 gr kaymak
Toz Antep fıstığı

Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek! İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra! Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur! Bu Ramazan'da da iftar sofralarımızı hep beraber kuracağız! Lezzetli sofralar için tek yapmanız gereken "Arda'nın Ramazan Mutfağı"nı izlemek!