Programlar

Arda'nın Ramazan Mutfağı - İrmikli Fıstıklı Güllaç Kup Tarifi - İrmikli Fıstıklı Güllaç Kup Nasıl Yapılır?

Arda'nın Ramazan Mutfağı programının 28 Nisan Salı günü yayınlanan 30. bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı "İrmikli Fıstıklı Güllaç Kup" tarifi! ‘İrmikli Fıstıklı Güllaç Kup tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile İrmikli Fıstıklı Güllaç Kup yapabilirsiniz.’

İrmikli Fıstıklı Güllaç Kup

Malzemeler

Sütlü İrmik için;

1 su bardağı irmik

4,5 su bardağı süt

1/2 su bardağı toz şeker

1 paket vanilya

4 adet kakule

Arası için;

Toz antep fıstığı

Güllaç için;

1 litre süt

10 - 12 adet güllaç yaprağı

1 su bardağı toz şeker

Üzeri için;

5 - 6 adet çilek

 

Tarifi videomuzda!

Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek! İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra! Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur! Bu Ramazan'da da haftanın 6 günü iftar sofralarımızı hep beraber kuracağız! Lezzetli sofralar için tek yapmanız gereken "Arda'nın Ramazan Mutfağı"nı izlemek!