Programlar

Arda'nın Ramazan Mutfağı - Kabune Pilavı Tarifi - Kabune Pilavı Nasıl Yapılır?

Arda'nın Ramazan Mutfağı programının 30 Nisan Perşembe günü yayınlanan 32. bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı "Kabune Pilavı" tarifi! ‘Kabune Pilavı tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Kabune Pilavı yapabilirsiniz.’

Kabune Pilavı

Malzemeler

2 yemek kaşığı ayçiçek yağı

2 adet soğan – piyazlık doğranmış

300 – 400 gram dana kuşbaşı – haşlanmış

2 su bardağı pirinç

Tuz

Karabiber

1 su bardağı nohut – haşlanmış

2 su bardağı et suyu

1 su bardağı su

 

Tarifi videomuzda!

Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek! İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra! Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur! Bu Ramazan'da da haftanın 6 günü iftar sofralarımızı hep beraber kuracağız! Lezzetli sofralar için tek yapmanız gereken "Arda'nın Ramazan Mutfağı"nı izlemek!