Programlar

Arda'nın Ramazan Mutfağı - Kadayıf Sarma Tarifi - Kadayıf Sarma Nasıl Yapılır?

Arda'nın Ramazan Mutfağı programının 1 Mayıs 2022 Pazar günü yayınlanan 108. bölümünde Arda Türkmen'in yaptığı "Kadayıf Sarma" tarifi! ‘Kadayıf Sarma tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Kadayıf Sarma yapabilirsiniz.’

Kadayıf Sarma

MALZEMELER

500 gr taze kadayıf
250 gr erimiş tereyağı
2 su bardağı çekilmiş ceviz içi

Şerbeti için;
4 su bardağı su
3,5 su bardağı toz şeker
4-5 damla limon suyu

Süslemek için;
Kaymak
Kıyılmış ceviz içi

Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek! İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra! Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur! Bu Ramazan'da da haftanın 6 günü iftar sofralarımızı hep beraber kuracağız! Lezzetli sofralar için tek yapmanız gereken "Arda'nın Ramazan Mutfağı"nı izlemek!