Kremalı Kadayıf
MALZEMELER
300 gr tel kadayıf
150 gr eritilmiş tereyağı
2 su bardağı dövülmüş Antep fıstığı ya da ceviz
Şerbeti için;
1 su bardağı (200 gr) toz şeker
1 su bardağından biraz fazla su (200 ml)
3-4 damla limon suyu
Üzeri için;
200 ml soğuk krema
1 tutam toz şeker
3-4 yemek kaşığı soğuk kaymak
Süslemek için;
Antep fıstığı ya da ceviz
Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek! İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra! Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur! Bu Ramazan'da da haftanın 6 günü iftar sofralarımızı hep beraber kuracağız! Lezzetli sofralar için tek yapmanız gereken "Arda'nın Ramazan Mutfağı"nı izlemek!