Programlar

Piti Kebabı Tarifi - Piti Kebabı Nasıl Yapılır? - Arda'nın Ramazan Mutfağı

Arda'nın Ramazan Mutfağı programının 197. bölümünde, Arda Türkmen'in yaptığı Piti Kebabı tarifi! Piti Kebabı tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Piti Kebabı yapabilirsiniz.

Piti Kebabı

MALZEMELER

2 - 4 adet yufka
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı zeytinyağı
500 gr orta yağlı kıyma
1 tatlı kaşığı mahlep
3 su bardağı nohut - haşlanmış
3 su bardağı et suyu
Tuz
Karabiber

Üzeri için;
4 yemek kaşığı süzme yoğurt
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Kuru nane
Pul biber
1/2 bağ maydanoz


Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek! İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra! Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur! Bu Ramazan'da da iftar sofralarımızı hep beraber kuracağız! Lezzetli sofralar için tek yapmanız gereken "Arda'nın Ramazan Mutfağı"nı izlemek!