Diziler

Aşk ve Umut 173. Bölüm

7 Haziran 2023 Çarşamba günü yayınlanan Aşk ve Umut'un 173. bölümde Hülya, Sıla'nın yalan söylediğine dair bir delil buluyor!

7 Haziran 2023 Çarşamba günü yayınlanan Aşk ve Umut'un 173. bölümde Hülya, Sıla'nın yalan söylediğine dair bir delil buluyor!

Melis ve Belkıs, Zeynep’i Ege’den uzak tutmak için ellerinden geleni yaparken attıkları adımların Ege’yi Zeynep’e daha da yaklaştırdığının farkına varmazlar. Zeynep’in Ege- Melis aşkına inanmadığını söylemesi de Ege’yi etkileyecek ve Ege’nin atacağı evlilik adımı ile ilgili şüphe duymasını sağlayacaktır. Öte yandan Gönül, Melis ile Ragıp arasındaki bağı çözmeye çalışırken Feraye’ye karşı karşıya gelir. Bülent Melis’in yaptıklarının cezasını çekmesi gerektiğini düşünerek Feraye’ye karşı çıksa da Feraye Gönül’e restini çeker ve Gönül’den şikayetini geri alması için Zeynep’le konuşmasını ister. Bu istekle dehşete düşen Bülent Feraye’nin son hamlesiyle daha da sıkışacaktır. Kuzey ise Alper’in onunla evlenme hevesine kapılan Hülya’ya yalan söylediğini kanıtlamanın peşindedir. Fakat Hülya’nın kalbine ekilen şüphe tohumları sadece Arif olarak tanıdığı Alper’le ilgili değildir. Hülya Sıla’nın da yalan söylediğine dair bir delili eline geçirmiştir.

Aşk ve Umut yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 16.00’te Kanal D’de…


İlgili Haberler

Sıla ile Kuzey evlendi!

Zeynep, Ege'yi mi, Cihan'ı mı seçti?

Sıla annesine kavuştu!

Melis'in foyası ortaya çıktı!