Programlar

Kuru Dolma

Adana'nın yöresel tatlarından Kuru Dolma tarifi, Bizden Lezzetler'de!

750 gr kıyma
2 su bardağı ıslanmış nohut (340 gr)
5 adet domates
2 su bardağı pirinç (500 gr)
40 adet ıslatılmış kuru patlıcan
2 yemek kaşığı biber salçası (60 gr)
250 gram margarin
1 tatlı kaşığı tuz (6 gr)
2 tatlı kaşığı karabiber (12 gr)
1,5 limonun suyu
Sosu İçin:
7 diş sarımsak
1 çay kaşığı tuz (4 gr)
1 yemek kaşığı nane (8 gr)


İlgili Haberler

Bizden Lezzetler 12 Mart Fragmanı

Bizden Lezzetler 5 - 6 Mart Fragmanı

Bizden Lezzetler 27 - 28 Şubat Fragmanı

Bizden Lezzetler 20 - 21 Şubat Fragmanı