Programlar

Taş Kadayıf

Adana'nın yöresel tatlarından Taş Kadayıf tarifi Bizden Lezzetler'de!

23-30 adet hazır taş kadayıf
250 gram ceviz içi
Yarım kilo kaymak
1 tatlı kaşığı tarçın (6 gr)
1 yemek kaşığı tozşeker (15 gr)
250 gr antepfıstığı

Şerbeti İçin:
6 su bardağı su (1,5 lt)
8 su bardağı şeker (1,5 kg)
1 yemek kaşığı limon suyu

Kızartmak İçin:
1 litre sıvı yağ


İlgili Haberler

Bizden Lezzetler 12 Mart Fragmanı

Bizden Lezzetler 5 - 6 Mart Fragmanı

Bizden Lezzetler 27 - 28 Şubat Fragmanı

Bizden Lezzetler 20 - 21 Şubat Fragmanı