Diziler

Bizi Birleştiren Hayat 25. Bölüm

Bizi Birleştiren Hayat dizisi yirmi beşinci bölüm kesintisiz, full ve yüksek kalite izle! Bizi Birleştiren Hayat yirmi beşinci bölümü yayınlandı! Hemen izle! 11 Ekim Cuma günü yayınlanan Bizi Birleştiren Hayat dizisinin 25. bölümünde neler oldu? Bizi Birleştiren Hayat yirmi beşinci bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Bizi Birleştiren Hayat 25. Bölümün ardından 26. Bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Bizi Birleştiren Hayat 25. Bölüm full izle!

11 Ekim Cuma günü yayınlanan Bizi Birleştiren Hayat dizisinin 25. bölümünde Ayfer'in işgüzarlığı, büyük bir kavgayı beraberinde getiriyor!

Yasemin, Ezgi’nin Pakize ile bu kadar iyi ilgilenmesinden etkilenir ve ona iyi davranmaya başlar.  Burak ve Yasemin, her gün birbirlerine bir günce söyleyecekleri bir oyun oynamaya başlar.

Ayfer, Elmas’tan Leman’ın hakkında söylediklerini öğrenir. Leman’ın dükkânına gidip olay çıkarır. Tüm mahalle Ayfer ile Leman’ın kavgasını konuşur. Halil, Leman’dan Ayfer’in evi satmayı düşündüğünü öğrenir. Ev Münevver Hanım’ın olduğu için Halil ve Ayfer büyük bir kavga eder.

Yasemin, Mine ile konuşmak için Münevver’i arar. Konuşmayı duyan Mine, ablasının kendisi ile konuşmak yerine Münevver ile konuşmasına çok üzülür.

Bizi Birleştiren Hayat yeni bölümleriyle hafta içi her gün 17.15'te Kanal D'de!


İlgili Haberler

Halil, Suzan'ı hastaneye götürüyor!

Kerem, Yasemin'e yemek ısmarlıyor!

Tam arayı düzeltecekken işler yine sarpa sarıyor!

Bizi Birleştiren Hayat 28. Bölüm Fotoğrafları