Diziler

Bizi Birleştiren Hayat 7. Bölüm

Bizi Birleştiren Hayat dizisi yedinci bölüm kesintisiz, full ve yüksek kalite izle! Bizi Birleştiren Hayat yedinci bölümü yayınlandı! Hemen izle! 17 Eylül Salı günü yayınlanan Bizi Birleştiren Hayat dizisinin 7. bölümünde neler oldu? Bizi Birleştiren Hayat yedinci bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Bizi Birleştiren Hayat 7. Bölümün ardından 8. Bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Bizi Birleştiren Hayat 7. Bölüm full izle!

17 Eylül Salı günü yayınlanan Bizi Birleştiren Hayat dizisinin 7. bölümünde Münevver, Mine'nin kendi torunu olduğunu ve Pakize'nin İstanbul'da olduğunu öğrenir!

Münevver Hanım, Mine’nin torunu olması ile yüzleşir ama bunu Mine’ye söylemeyi reddeder. Halil’den hemen Pakize’yi bulmasını ister. Halil ve tuttuğu emekli polis Remzi, Bolu’ya gider. Yasemin, aldığı tehdit telefonundan dolayı dalgındır. Şengül, Yasemin’in bu durumundan şüphelenir. Pınar ve Burak, Mine’yi konağa dönmesi için ikna eder. Yasemin’i Bolu’dan bir komşusu arayıp bir adamın onları soruşturduğunu haber verir. Halil, Bolu’dan döndüğünde Münevver hanıma çok önemli bir bilgi verir.

Bizi Birleştiren Hayat yeni bölümleriyle hafta içi her gün 11.45'te Kanal D'de!


İlgili Haberler

Hastanede hırsızlık!

Münevver'in aklı mazide!

Yasemin'in elinin hafifliği bile Kerem'i etkiliyor!

İki kişinin bildiği sır değildir!