Diziler

Bizi Birleştiren Hayat İlk Bölüm

Bizi Birleştiren Hayat dizisi ilk bölüm kesintisiz, full ve yüksek kalite izle! Bizi Birleştiren Hayat ilk bölümü yayınlandı! Hemen izle! 9 Eylül Pazartesi günü yayınlanan Bizi Birleştiren Hayat dizisinin 1. bölümünde neler oldu? Bizi Birleştiren Hayat ilk bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Bizi Birleştiren Hayat 1. Bölümün ardından 2. Bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Bizi Birleştiren Hayat 1. Bölüm full izle! Münevver Hanım'ın konağına davetsiz misafirler geliyor!

9 Eylül Pazartesi günü yayınlanan Bizi Birleştiren Hayat dizisinin 1. bölümünde Münevver Hanım'ın konağına küçük bir kız çocuğu bırakılıyor!

Münevver Hanım’ın konağının kapısına bir sabah küçük bir kız çocuğu (Mine), ablası Yasemin tarafından hiçbir açıklama yapılmadan bırakılır. Yıllardır görmediği çocuklarını özlemle bekleyen Münevver Hanım, bu davetsiz misafir karşısında ne yapacağını şaşırır. Yardımcısı Halil ve ailesi, çocuğun kim olduğunu öğrenmeye çalışırlar. Oysa cevap çok yakınlarındadır.

Mine’nin ablası Yasemin, Halil’in doktor oğlu Burak’la aynı hastanede çalışmaya başlamıştır. Burak Yasemin’e kim olduğunu bilmeden görür görmez aşık olmuştur.

Bizi Birleştiren Hayat yeni bölümleriyle hafta içi her gün 11.00'da Kanal D'de!


İlgili Haberler

Hastanede hırsızlık!

Münevver'in aklı mazide!

Yasemin'in elinin hafifliği bile Kerem'i etkiliyor!

İki kişinin bildiği sır değildir!