Programlar

Kurdele Tatlısı

Sivas'ın yöresel tatlarından Kurdele Tatlısı tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER:

3 ÇAY BARDAĞI SU 

1 ÇAY BARDAĞI ERİMİŞ MARGARİN 

1 ÇAY BARDAĞI SIVIYAĞ 

3 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT 

2 ADET YUMURTA 

4 SU BARDAĞI UN 

1 ÇAY BARDAĞI CEVİZ İÇİ

1 PAKET KABARTMA TOZU 

1 FİSKE TUZ

YARIM LİMONUN SUYU 

ŞERBETİ İÇİN: 

2 SU BARDAĞI ŞEKER 

3 SU BARDAĞI SU 

YARIM LİMONUN SUYU

ÜZERİ İÇİN:

BİR PAKET MARGARİN


İlgili Haberler

Orman Kebabı

Alt Üst Böreği

Kaşık Sapı Makarnası

Kaldirik Dolması