MALZEMELER
1 SU BARDAĞI YEŞİL MERCİMEK (HAŞLANMIŞ)
1. 5 SU BARDAĞI NOHUT (HAŞLANMIŞ)
YARIM KİLO KUŞBAŞI ET
YARIM ÇAY BARDAĞI SIVIYAĞ
1 ADET SOĞAN
1 YEMEK KAŞIĞI DOMATES SALÇASI
1 TATLI KAŞIĞI KIRMIZI TOZ BİBER
1. 5 TATLI KAŞIĞI TUZ
7 SU BARDAĞI SICAK SU
1 ADET TAVUK BULYON ( İSTEĞE GÖRE)
KÖFTESİ İÇİN:
1. 5 SU BARDAĞI İNCE BULGUR
2 YEMEK KAŞIĞI İRMİK
1 SU BARDAĞI SICAK SU
1 ADET YUMURTA
2 YEMEK KAŞIĞI UN
YARIM TATLI KAŞIĞI KİMYON
1 TATLI KAŞIĞI PULBİBER
1 YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI
1. 5 TATLI KAŞIĞI TUZ
ÜZERİ İÇİN:
1 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN
1 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
1 TATLI KAŞIĞI NANE