Programlar

Ovmaç Çorbası

Bursa'nın yöresel tatlarından "Ovmaç Çorbası" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

HAMUR İÇİN:
1.5 SU BARDAĞI UN
SU
TUZ

İÇİ İÇİN:
2 ADET KEMİKLİ TAVUK BUDU
5 SU BARDAĞI SU
1 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN
1.5 YEMEK KAŞIĞI UN
TUZ

ÜZERİ İÇİN:
2 YEMEK KAŞIĞI BİZİM YAĞ
KIRMIZI PUL BİBER

PÜF NOKTASI: OVMAÇ ÇORBASININ HAMURUNUN OLABİLDİĞİNCE KURU BİR HAMUR OLMASI GEREKİR


İlgili Haberler

Orman Kebabı

Alt Üst Böreği

Kaşık Sapı Makarnası

Kaldirik Dolması