Programlar

Sanat-ı Mantı

Edirne'nin yöresel tatlarından "Sanat-ı Mantı" tarifi Bizim Lezzetlerimiz'de!

MALZEMELER:

İÇ HARCI:

400 GR SATIR KIYMA

1 BÜYÜK SOĞAN

1,5 SU BARDAĞI HAŞLANMIŞ, SOYULMUŞ NOHUT

1 ÇAY KAŞIĞI KARABİBER

YARIM AVUÇ KIRMIZI PUL BİBER

HAMURU İÇİN:

3 SU BARDAĞI UN

1 YUMURTA

1 SU BARDAĞI SU

YARIM ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ

50 GR. (1 YEMEK KAŞIĞI) MARGARİN

TUZ

SOSU İÇİN:

50 GR MARGARİN

2 TATLI KAŞIĞI KIRMIZI PUL BİBER


İlgili Haberler

Orman Kebabı

Alt Üst Böreği

Kaşık Sapı Makarnası

Kaldirik Dolması