Diziler

İnci Taneleri 19. Bölüm

İnci Taneleri dizisi 19. bölüm kesintisiz, full ve yüksek kalite izle! İnci Taneleri yeni bölümü yayınlandı! Hemen izle! 17 Ekim Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 19. bölümünde neler oldu? İnci Taneleri yeni bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! İnci Taneleri 19. Bölümün ardından 20. Bölüm tanıtımı yayınlandı mı? İnci Taneleri 19. Bölüm full izle!

17 Ekim Perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisinin 19. bölümünde Dilber ve Azem, kaderlerinden kaçamıyorlar.

Azem, Dilber, Yıldız ve Zerre'yi korumakta kararlıdır ve onları da alarak Nehir'in düğünü için Göcek'e yola çıkarlar. Polis çevirmesine takılınca Dilber'in oynadığı oyunla son anda kurtulurlar. Başta Dilber olmak üzere herkese bu tatil iyi gelecektir. Azem, yıllar önce kaldığı ceza evini ziyaret ederek koğuş arkadaşlarıyla hasret giderir. 

Piraye ve ailesi de Nehir'in düğünü için Göcek'tedir. Ayça, Azem hocasını Göcek'te yemek yedikleri mekanda görünce çok şaşırır ve sevinçten havalara uçar. Piraye ise Azem'i gördüğü için hem şaşkın hem de mutludur. Bu karşılaşma sürpriz olsa da yeni planlara zemin hazırlar. 

Nehir, düğününe gelen Kasım, Nergis ve Cihan'ı farklı kimliklerle tanıtır. Azem tüm kalbiyle kızının düğününde, onun yanında olmak isterken Nehir’i tedirgin etmek istemez. Peki Azem, kızının düğününe katılacak mı?

“Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!


İlgili Haberler

İnci Taneleri 20. Bölüm Fragmanı

Cihan, aşık oluyor!

Azem ve Piraye için sürpriz tesadüf!

Çiftlik havası yaradı!