Diziler

Yılmaz Erdoğan ser verdi, sır vermedi!

Yılmaz Erdoğan, senaryosunu yazdığı ve “Azem” karakteriyle başrolünü oynadığı “İnci Taneleri” ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlk sezonda akılda kalan birçok sorunun yaz boyunca

“SONUNU BİLEREK OYNARLARSA OYUNLARI ZEDELENİYOR.”

İlk sezonda akılda kalan birçok sorunun yaz boyunca kendisine ve oyunculara yöneltildiğini ifade eden Erdoğan, oyuncuların sonunu bilerek oynarlarsa oyunlarının zedelendiğini söyledi. Erdoğan, yeni sezona ilişkin de ser verip sır vermezken “Oyuncular da sıkıştıkları yerde soruyorlar, söylemiyorum.” dedi.

FENOMEN DİZİ

Eşinin ölümünün faili olarak hapse giren edebiyat öğretmeni Azem Yücedağ'ın yıllar sonra beraat etmesiyle birlikte yaşadığı olayları konu alan “Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri”, 10 Ekim Perşembe akşamı Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak. İlk sezonunda Dilber’in pavyon dansıyla fenomen haline gelen dizinin ikinci sezonu öncesinde Yılmaz Erdoğan, soruları yanıtladı.

MERAKLI SEYİRCİLER

Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Sera Kutlubey ile birlikte dizinin de yapımcısı olan BKM’nin Youtube kanalında soruları yanıtlayan Yılmaz Erdoğan, sezon arasında meraklı izleyicilerin sorularıyla karşı karşıya kaldığını belirterek dizide yaşanacakları kendi ekibinin dahi bilmediğini açıkladı.

SİZE YALAN SÖYLEMİYORLAR

Bu yöndeki bir soru üzerine Erdoğan, şunları söyledi: Bütün yazı ben böyle geçirdim. Arkadaşlar da böyle geçirdiler. Şunu bilsin seyircimiz. Arkadaşlar da sizin kadar biliyor konuyu. Onlara sormayın size yalan söylemiyorlar. İnsanların, sonunu bilerek oynarlarsa oyunlarının zedelendiğini düşünüyorum. Fakat ne olacağını bilmezse tıpkı hayattaki gibi oluyor o zaman. Herkesin oyunculuğunu diri tutması için bu. Tekrar söylüyorum, arkadaşlar bilmiyorlar, gördüğünüz yerlerde onları sıkıştırmayın. Beni de sıkıştırmayın ama emin olun ki onlar da sıkıştıkları yerde bana soruyorlar, söylemiyorum.

İnci Taneleri’ ikinci sezonuyla Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!