Diziler

Yalan artık cumartesi günleri ekranlarda!

Heyecan ve aksiyonun eksik olmadığı dizi “Yalan”, son bölümüyle beğeni topladı. Her türlü tehlikeli oyunun sergilendiği dizinin son bölümünde Haluk Aksoy’un cenazesi sonrası ortadan kaybolan Duru’nun Yusuf Kaleli tarafından kaçırıldığı anlaşıldı. Yalan, yeni bölümüyle 21 Eylül Cumartesi akşamı Kanal D’de ekrana gelecek.

DURU KAYBOLDU

Yalan’ın 15’inci bölümünde Melike, Haluk Aksoy cinayetinin şüphelisi olarak Savcı Yaman tarafından sorguya alındı. Melike, o gece nerede olduğuyla ilgili inandırıcı cevaplar veremezken cinayetten Melike’yi sorumlu tutan Duru, cenaze töreni sonrası çevresindeki insanları kendinden uzaklaştırarak ortadan kayboldu.

MELİKE ŞAŞIRDI

Berrin ve Melike, bunalıma giren Duru’nun kendisine bir şey yapmış olabileceği endişesiyle her yerde onu aramaya başladı. Yusuf Kaleli’nin Duru’yu kaçırdığı haberi, Berrin ve Melike’yi şoke etti. Yusuf Kaleli, Berrin'i arayarak ‘her şeyi anlatmasına karşı gelirse’ kızını alabileceğini söyledi.

CUMARTESİ KANAL D’DE

Yönetmenliğini Ersoy Güler’in, yapımını Süreç Film’in, yapımcılığını da Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği Yalan’ın senaryosunu Leyla Uslu Öter’in kaleme aldı. Başrollerini Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak ve Emir Benderlioğlu’nun paylaştığı dizi, bundan sonra cumartesi günleri izleyiciyle buluşacak.

Yalan, yeni bölümüyle 21 Eylül Cumartesi akşamı Kanal D’de ekrana gelecek.