Yemek Tarifleri

Düğün Çorbası - Düğün Çorbası Tarifi - Düğün Çorbası Nasıl Yapılır?

‘Düğün Çorbası tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Düğün Çorbası yapabilirsiniz.’

Düğün Çorbası MALZEMELERİ

YARIM KİLO KUZU GERDAN ETİ

5 KAŞIK YOĞURT

3 KAŞIK UN

1 TATLI KAŞIĞI MARGARİN

1 ADET YUMURTA

1 DİŞ SARIMSAK

YARIM LİMON

2 ÇAY KAŞIĞI TUZ

ÜZERİ İÇİN

2 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN

2 TATLI KAŞIĞI KIRMIZI TOZ BİBER

Düğün Çorbası YAPILIŞI

ETİMİZİ DÜDÜKLÜ TENCEREDE SOĞAN VE TUZ KOYARAK HAŞLIYORUZ. YOĞURT UN TUZ VE YUMURTAYI KARIŞTIRIYORUZ. ÜZERİNE ET SUYUNDAN İLAVE EDİYORUZ. ET SUYUNA MARGARİN EKLİYORUZ ARDINDAN MEYANEMİZİ EKLİYORUZ KAYNAMAYA BIRAKIYORUZ. ETLERİ DİDİKLİYORUZ KAYNAYAN ÇORBANIN İÇİNE KOYUYORUZ. ARDINDAN LİMONUMUZU VE SARIMSAĞIMIZI KATIYORUZ.

 


İlgili Haberler

Cihan, Nehir'e babası için yalvardı!

Burak, babası için bıçak çekti!

Arda'nın Mutfağı 229. Bölüm Fragmanı

Ünlü türkücü Hülya Polat müziğe nasıl başladı?