Yemek Tarifleri

Keme Kebabı - Keme Kebabı Tarifi - Keme Kebabı Nasıl Yapılır?

‘Keme Kebabı tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Keme Kebabı yapabilirsiniz.’

Gaziantep'in yöresel tatlarından Keme Kebabı tarifi!

Keme Kebabı MALZEMELERİ:

1 KG SOYULMUŞ KEME

750 GR KUZU KOLUNDAN VE KUZU DÖŞÜNDEN YARI YARIYA KARIŞTIRILARAK ZIRHTA ÇEKİLEN KIYMA

Keme Kebabı Yapılışı;

TEPSİYE YAYDIĞIMIZ KIYMAYA BİRAZ TUZ EKLİYORUZ. ŞİŞE BİR ADET KEME BİR SIKMA KIYMA GEÇİRİYORUZ.


İlgili Haberler

Arda'nın Mutfağı 237. Bölüm Fragmanı

Arda'nın Mutfağı - Pesto Soslu Ravioli Tarifi - Pesto Soslu Ravioli Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Ballı Tavuk Pirzola Tarifi - Ballı Tavuk Pirzola Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Karamel Muzlu Mousse Tarifi - Karamel Muzlu Mousse Nasıl Yapılır?