Yemek Tarifleri

Kuşbaşı Kebabı - Kuşbaşı Kebabı Tarifi - Kuşbaşı Kebabı Nasıl Yapılır?

‘Kuşbaşı Kebabı tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Kuşbaşı Kebabı yapabilirsiniz.’

Gaziantep'in yöresel tatlarından Kuşbaşı Kebabı tarifi burada!

Kuşbaşı Kebabı MALZEMELERİ

KUŞBAŞI ET

5-6 DİŞ SARIMSAK

YARIM ÇAY BARDAĞI YAĞ

1 TATLI KAŞIĞI TAZE DÖVÜLMÜŞ KARABİBER

5 KAŞIK TOZ KIRMIZI BİBER

1 TATLI KAŞIĞI YOĞURT

1 ÇAY KAŞIĞI TUZ

Kuşbaşı Kebabı Yapılışı:

KUŞBAŞI BÜYÜKLÜĞÜNDE DOĞRANIR DAHA SONRA SOS İLE KARIŞTIRIP TERBİYE EDİLİR. ŞİŞE DİZİLİR.

YANINA DOMATES BİBERLE SERVİS EDİLİR.


İlgili Haberler

Arda'nın Mutfağı 229. Bölüm Fragmanı

Arda'nın Mutfağı - Nohutlu Pilav Tarifi - Nohut Pilav Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Arnavut Ciğeri Tarifi - Arnavut Ciğeri Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Halka Tatlısı Tarifi - Halka Tatlısı Nasıl Yapılır?