Yemek Tarifleri

Fıstıklı Kadayıf Çanakları Tarifi - Fıstıklı Kadayıf Çanakları Nasıl Yapılır?

"Yeşil Mercimekli Yoğurt Çorbası" tarifi! ‘Yeşil Mercimekli Yoğurt Çorbası tarifini, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Yeşil Mercimekli Yoğurt Çorbası yapabilirsiniz.’

Fıstıklı Kadayıf Çanakları

MALZEMELER

Kadayıf için;
250 gr tel kadayıf
150 gr erimiş tereyağı
3 yemek kaşığı pudra şekeri

Muhallebi için;
500 ml (2,5 su bardağı) süt
1/2 su bardağı toz şeker
1 yumurtanın sarısı
2 yemek kaşığı un
1,5 yemek kaşığı mısır nişastası
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı toz Antep fıstığı
200 ml soğuk krema

Süslemek için;
Toz Antep fıstığı