MALZEMELER ;
YARIM KİLO KIYMA
2 BARDAK SİMİT
BİR YEMEK KAŞIĞI BİBER SALÇASI
SARIMSAK
SOĞAN
2 ADET DOMATES
KARABİBER
TUZ
1 DEMET MAYDANOZ
2 ADET KIRMIZI BİBER
2 DEMET YEŞİL SOĞAN
3 KAŞIK TOZ BİBER
2 YUMURTA
YAPILIŞI ;
YARIM KİLO KIYMAMIZI KAVURUYORUZ.
İÇİNE KATI YAĞ KOYUYORUZ.
KESİLMİŞ DOMATESLERLE TUZU HARCIN İÇİNE EKLİYORUZ.
SOĞUMAYA BIRAKIYORUZ.
DİĞER TARAFTA 2 BARDAK SİMİTİMİZİ ISLATIP BİBER SALÇASIYLA YOĞURUYORUZ.
SARIMSAKLARI SOĞANLARI TUZU KARABİBERİ TOZ BİBERİ KOYUP SICAK SU EKLEDİKTEN SONRA YOĞURUYORUZ.
ARDINDAN PİŞEN HARCI EKLİYORUZ VE YEŞİL SOĞAN TOZ BİBER MAYDANOZ EKLEYİP KARIŞTIRIYORUZ.
ÜZERİNE YAĞDA PİŞEN YUMURTA VE KIRMIZI BİBERİ KOYUP SERVİS YAPIYORUZ.