Yemek Tarifleri

Bazlama Çemen ve Sucuk İçi - Bazlama Çemen ve Sucuk İçi Tarifi - Bazlama Çemen ve Sucuk İçi Nasıl Yapılır?

Bazlama Çemen ve Sucuk İçi, nasıl yapıldığını, malzemelerini, pişirme süresini ve tüm inceliklerini öğrenebilir, videolu anlatım ile Bazlama Çemen ve Sucuk İçi yapabilirsiniz.

BAZLAMA


4 SU BARDAĞI UN
20 GR. YAŞ MAYA
1 TATLI KAŞIĞI TOZ ŞEKER
3 YEMEK KAŞIĞI AYÇİÇEK YAĞI
ALDIĞI KADAR SU
TUZ


ÜZERİ İÇİN:


100 GR. KEÇİ PEYNİRİ
20 GR. KEKİK
20 GR. PUL BİBER
1 DİŞ SARIMSAK
30 GR. TEREYAĞI

SUCUK İÇİ


450 GR. DANA KIYMA
50 GR. KUYRUK YAĞI KIYMA
50 GR. TOZ KIRMIZI BİBER
20 GR. ACI TOZ KIRMIZI BİBER
20 GR. TUZ
20 GR. KİMYON
5 GR. YENİBAHAR TOZU
5 GR. TARÇIN
AYÇİÇEK YAĞI

ÇEMEN


3 YEMEK KAŞIĞI ÇEMEN TOZU
2 DİŞ SARIMSAK
10 GR. KİMYON
1 YEMEK KAŞIĞI ACI TOZ KIRMIZI BİBER
½ SU BARDAĞI SU
KARABİBER
TUZ


İlgili Haberler

Arda'nın Mutfağı - Nohutlu Pilav Tarifi - Nohut Pilav Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Arnavut Ciğeri Tarifi - Arnavut Ciğeri Nasıl Yapılır?

Arda'nın Mutfağı - Halka Tatlısı Tarifi - Halka Tatlısı Nasıl Yapılır?

İsrailli ajan dosyası nasıl kapandı?