BAZLAMA
4 SU BARDAĞI UN
20 GR. YAŞ MAYA
1 TATLI KAŞIĞI TOZ ŞEKER
3 YEMEK KAŞIĞI AYÇİÇEK YAĞI
ALDIĞI KADAR SU
TUZ
ÜZERİ İÇİN:
100 GR. KEÇİ PEYNİRİ
20 GR. KEKİK
20 GR. PUL BİBER
1 DİŞ SARIMSAK
30 GR. TEREYAĞI
SUCUK İÇİ
450 GR. DANA KIYMA
50 GR. KUYRUK YAĞI KIYMA
50 GR. TOZ KIRMIZI BİBER
20 GR. ACI TOZ KIRMIZI BİBER
20 GR. TUZ
20 GR. KİMYON
5 GR. YENİBAHAR TOZU
5 GR. TARÇIN
AYÇİÇEK YAĞI
ÇEMEN
3 YEMEK KAŞIĞI ÇEMEN TOZU
2 DİŞ SARIMSAK
10 GR. KİMYON
1 YEMEK KAŞIĞI ACI TOZ KIRMIZI BİBER
½ SU BARDAĞI SU
KARABİBER
TUZ