Cheddarlı Bonfile Sandviç
MALZEMELER
1 adet baget ekmek
300 - 350 gram bonfile - kuyruk tarafı
3 adet soğan - jülyen doğranmış
Cheddar peyniri
YAPILIŞI
Bonfilenizi 30 – 40 dakika dondurucuda bekletin.
Not: Etinizi daha rahat kesmek için soğuk olması önemlidir.
Etinizi ince ince doğrayın ve donukluğunun çözülmesi için biraz bekletin.
Soğanlarınızı ince jülyen olacak şekilde doğrayın.
Tavanızın ya da varsa tost makinenizin düz zeminini ısıtın.
Zeytinyağı ekleyin ve soğanlarınızı ekleyip soteleyin.
Etlerinizi pişirin ve pişen etlerinizi soğanın üzerine alın.
Etlerinizin üzerine cheddar peyniri koyun ve erimesini bekleyin.
Cheddar peyniriniz eriyince baget ekmeğinizi ortadan ikiye bölüp tek kenarından açın.
Hazırladığınız iç harcı ekmeğinizin içerisine koyun ve sıcak servis edin.
Arda'nın Mutfağı'da neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!