X
X

Arda'nın Mutfağı - Pastırmalı Sarma Börek - Pastırmalı Sarma Börek Tarifi - Pastırmalı Sarma Börek Nasıl Yapılır?

Pastırmalı Sarma Börek

MALZEMELER

Hamuru için;
1 paket (10 gr) kuru maya
1/4 su bardağı ılık su
1 küçük tutam toz şeker
2,5 su bardağı un
1 adet yumurta
2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
2 yemek kaşığı yoğurt
Tuz

İçi için;
125 gr çemensiz pastırma
250 gr dilimlenmiş kaşar peyniri

Üzeri için;
1 adet yumurta sarısı

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR