X
X

Arka Sokaklar zirveden inmiyor!

29.09.2018 Cumartesi 14:37 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar, dün akşam (28 Eylül) yayınlanan bölümü ile yine zirvede!

“Arka Sokaklar” zirvede!

Kanal D’nin, Erler Film imzalı, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Alp Korkmaz, Ozan Çobanoğlu, Özlem Çınar, Nazlı Tosunoğlu, İpek Yaylacıoğlu Usta, Hülya Kalebayır Çelik, Merve Oflaz’ın ye aldığı, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ahmet Yurdakul, Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı fenomen dizisi “Arka Sokaklar” dün akşam (28 Eylül) yayınlanan bölümü ile yine zirvede.

Dizi, Tüm Kişilerde 6,58 reyting 17,26 izlenme payı alarak günün en çok izlenen yapımı oldu!

Arka Sokakların son bölümünde neler oldu?

Selin'in haberi olmadan tayin emri gelmesi ortalığı karıştırıyor. Rıza Baba, Mesut ve diğer ekip arkadaşları onu bu tayin olayı yüzünden dışlıyor. Selin, çaresizce suçun kendisinde olmadığını anlatmaya çalışıyor. Mesut bile onu anlamadan kesin hüküm veriyor. Mesutun da karıştığı bir olay yüzünden Selin kesin bir karar veriyor.

Yeni bölümde bizleri neler bekliyor?

Rıza Baba ve ekibi çok büyük bir suç çetesinin peşine düşmüştür. Mesut, kötü adamların eline düştüğünde işler değişiyor! Selin'in tayin olayları olmasaydı Mesut'un aklındaki plan ortaya çıkıyor! Ekip, Mesut'u kurtarmayı başarabilecek mi?

Arka Sokaklar, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Kanal D’de! 

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI