X
X

Arka Sokaklar'ın 481. Bölümünde Mesut'un evi taranıyor! Arka Sokaklar 482. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

18.05.2018 Cuma 09:30 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 18 Mayıs Cuma akşamı yayınlanan 481. Bölümünde Mesut'tan intikam almak isteyen Asım, adamları ile evini yaylım ateşine tutuyor! Tiroid kanseri olan Hüsnü'nün sağlığı giderek bozuluyor! Hakan ve Savcı Arzu dolu dizgin aşka gidiyorlar!

Asım, Mesut'un evini tarıyor!

Umut Bebeğin evlatlık olarak Selin'e verilmesinden sonra örgüt lideri olan babası Asım intikam yemini eder. Buna sebep olanlardan hesabını sormak için harekete geçer. Özellikle bu süreçte aktif rol oynayan ve hapse tıkılmasına neden olan Mesut'u kafasına takmıştır. Örgüt yıllardır eylemlerini baltalayan Mesut'a karşı bilenmiştir. Bunu da kullanan Asım, teröristlerden kurulu bir grubu örgütleyerek soluğu Mesut'un evinde alır. Selin'in Asım ve örgüt hakkındaki uyarılarına kulak asmayan Mesut, bu ihmalkarlığı yüzünden oğlu Tunç'u kaybetme noktasına gelir. Çünkü, Asım ve adamlarının evi bastıkları sırada sadece Tunç vardır. Ellerindeki otomatik silahla evi taramaya başlarlar. Tunç bu kargaşada Mesut'u aramayı başarmıştır. Tunç'un hayatı büyük tehlikededir. Babası gelene kadar sağ kalabilecek mi? Mesut, oğlu Tunç'u kurtarmayı başarabilecek mi? Mesut, evi basan Asım ile adamları ile karşı karşıya kalacak mı?

Hüsnü'nün durumu kötüleşiyor!

Hüsnü, tiroid kanseri olduğunu öğrendikten sonra duygusal bir boşluğa düşüyor. Eşi Suat'ın ölümü ile ailesinin dağılma noktasına kadar geldiğini gören Hüsnü, kendi ölümü halinde neler yaşayacaklarını hayal bile etmek istemez. Bu durumdan dolayı kahrolmaktadır. Hastalığını ailesinden ve iş arkadaşlarından gizler. Ufak ufak hastalığı nüksetmeye başlar. Krizler yoğunlaşır. Küçük oğlu Haydarberk ile dışardayken fenalaşır ve yere yığılır. Babasını o halde gören Haydarberk ne yapacağını bilemez halde başında bekler. Hüsnü, hastalığını gizlemeyi başarabilecek mi? Son fenalaşması hastalığının ağırlaştığı anlamına mı geliyor? Yoksa, ilaç tedavisi yüzünden sıkıntı mı yaşıyor? Ailesi ve iş arkadaşları hastalığını öğrenecek mi?

Hakan ve Savcı Arzu birlikteliklerinin keyfini çıkarıyorlar!

Hakan, Aylin'den ayrıldıktan sonra savrulmaya başlamıştı. Aylin'in kıskançlık krizleri yüzünden ondan uzaklaşmıştı. Aylin'i, sevgilisi Avukat Taner ile gördükten sonra da kararını verir. Yeni hayatlara yelken açacaktır. Bu yeni hayatta karşısına çıkan kişi ise, Savcı Arzu'dur. Hakan ve Arzu arasında herşeyi geride bıraktığını ima eden bir konuşma geçer. Bunu kanıtlarcasına Hakan, Arzu'nun öpücük hamlesine karşı koymaz. Romantik gece öpücükle mühürlenir. Peki Hakan, geçekten de Aylin ile olan geçmişini bir kenara bıraktı mı? Aşık olarak evlendiği Aylin'i unuttu mu? Hakan ve Arzu yeni bir aşka mı başlıyor?

 

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI