X
X

Arka Sokaklar'ın yeni sezon ilk bölümünde sevinç ve hüzün bir arada!

14.09.2018 Cuma 10:00 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Arka Sokaklar'ın 14 Eylül Cuma akşamı yayınlanan 486. Bölümünde ekip, Bahar'ın kuzeni Çiçek'in ölüm nedenini araştırıyor! Nazike ve Zeliş, Hüsnü'yü genç kadınlarla samimi bir şekilde muhabbet ederken buluyorlar! Aylin ve Hakan tekrar nikah masasına oturuyor!

Bahar'ın kuzeni Çiçek intihar mı etti, öldürüldü mü?

Yeni sezon Bahar'ın acısıyla açılıyor. Kuzeni Çiçek İstanbul'a geliyor ve onda kalıyor. Çiçek arkadaşları ile buluşacağı mekana gittikten sonra olaylar acı bir hal alıyor. Bahar, gece boyunca haber alamadığı Çiçek'in öldüğünü öğreniyor. Bahar ve ekip, Çiçek'in ölü olarak bulunduğu olay yerine geliyorlar. İlk incelemelerde olay intihar gibi görünse de Bahar, kuzenini tanıdığı için öldürülmüş olacağını düşünüyor. Acısını kalbine gömerek olayı çözmek için harekete geçiyor. Ekip arkadaşları da bu süreçte ona yardım ediyor!... Çiçek öldürüldü mü, intihar mı etti? Öldürüldüyse olayın iç yüzü ne?

Hüsnü, zamparalık mı yapıyor?

Hüsnü, üç genç kadınla parkta muhabbet ederken Nazike ve kızı Zeliş'in radarlarına yakalanıyor. Hüsnü ve kadınlar samimi kahakahaların havalara uçtuğu muhabbetin içindedirler. Nazike ve Zeliş olan biteni anlamak için uzaktan onları izlemektedir. Nazike, Hüsnü'yü böyle neşe dolu ve hayata tutunmuş olarak görmekten memnundur. Zeliş ise, babasının genç kadınlarla bu kadar samimi olmasından dolayı sinirlidir. Teyze-yeğen, Hüsnü'nün ve kadınların başında biterler. Hüsnü onları görünce büyük şaşkınlık yaşar. Nazike ve Zeliş, Hüsnü'yü o halde gördüklerinde nasıl tepki verdiler? Hüsnü gerçekten zamparalık mı yapıyor? Yoksa, olayın başka bir boyutu mu var?

Aylin ve Hakan sezona mutlu başlıyor!

Geçtiğimiz sezon zor zamanlar yaşayan aşıklarımız boşanarak ekip arkadaşlarını çok üzmüşlerdi. Ne yaptılarsa ikiliyi barıştırmayı başaramamışlardı. Yaşanan kıskançlık olayları da aralarına uçurumları soksa da, içlerindeki aşkı öldürmemişti. Aşık çiftimiz sezonun son bölümünde buldukları yakınlaşma anını iyi değerlendirdiler ve sorunlarını konuşarak hallettiler. Bu sezonun ilk bölümünde ekipten habersiz nikah planı yapan Aylin ve Hakan duyurmak için ilginç bir yöntem bulurlar. Nikahın yapılacağı meydanın adresini vererek büyük bir çatışma ihbarında bulunurlar. Çatışma alanında rehin alınan çocukların da olduğunu söyleyince ekibimiz hemen olay yerine intikal eder. Ekip çatışma beklerken masalarda mutlu mesut oturan ailelerini bulurlar. Olayın iç yüzünü öğrendiklerinde ise, şaşkınlıkları büyük olur. 

Sezon finalinde neler yaşandı?

Ekibimiz, başında Seyit Ağanın olduğu uyuşturucu çetesinin peşine düşmüş ve bu uğurda ekibe yeni katılan Kazım'ı şehit vermişlerdi. Kazım sayesinde şebeke çökertilmiş ve çetenin kurye olarak kullandığı mülteciler kurtarılmıştı. Hüsnü tiroit kanseri için ameliyata girerken gelini Asiye erken doğuma girmişti. 

Arka Sokaklar 487. Bölüm Fragmanı yayında! Selin'in tayin haberi ekipte şok yaratıyor!

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI