X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 272. Bölüm

Rıza Baba, Serdar’ın vurulma olayı aydınlanana kadar Mesut’un açığa alınmasına karar veriyor. Serdar hemen ameliyata alınır. Hayati tehlikesi devam etmektedir. Serdar’ın ekip arkadaşları Mesut’u suçlamaktadır. Olay yeri incelenir, deliller toplanır. Savcı Fikret, olay yerinde olanları dinler. Rıza Baba olay aydınlanana kadar Mesut’un açığa alınmasına karar verir. Ekipteki herkes hem şaşkın hem de gergindir. Mesut, Melek’in kapısına gider. Herkesin aklındaki soru işareti acaba Mesut isteyerek mi Serdar’ı vurmuştur.

Birlikte bir düğüne gitmeye hazırlanan Zeliha ve Tibet, akşam giyecekleri kıyafetleri kurutemizlemeye bırakmışlardır. Suat ve Nazike kurutemizlemeden aldıkları kıyafetleri minibüste unuturlar. Bütün gün hazırlık yapan Zeliha ve Tibet ne yapacaklarını düşünürlerken, ev halkı müthiş bir çözüm bulur.

Andrea, kardeşinin ameliyat parası için Türkiye’ye çalışmaya gelmiş bir Rus’tur. Tanıştığı Yusuf hem pasaportuna el koyar, hem de kadını fuhuşa zorlar. Her şey Andrea’nın, çalıştırıldıkları barda Yusuf için çalışan diğer Rus kızlardan Eva’yı bıçaklamasıyla başlar. Olay yerine gelen ekip, bar çalışanlarının ifadesine başvurur ve barda fuhuş yapıldığı ortaya çıkar. Andrea bir telefon kulübesinden Yusuf’un adresini vererek fuhuş olayını ihbar eder. Yusuf’un evine giden ekip zorla çalıştırılan diğer kızlarla, el koyduğu pasaportları bulur. Yusuf, Andrea’nın peşindedir. Andrea kaçarken kendisini Yusuf’a teslim edeceğini anladığı Ercüment’i de bıçaklar. Son olarak kendisini Rusya’ya kaçırması için yüklüce para verdiği kaptanın da Yusuf ile işbirliği yaptığını anlar ve arabaya atladığı gibi kaçar. Ancak bu kez Yusuf’a yakalanmıştır. Arabayı fark eden Yusuf peşine takılarak kaza yaptırır. Ekip, Andrea ve Yusuf’un peşindedir.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Mehmet, Özel Harekattan gelmedir

FRAGMANLAR