X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

Arka Sokaklar 329.Bölüm


Ender’i öldürmek isteyen Cem, Metin’i rehin almıştır. Ender, Metin’in telefonuyla Hüsnü’yü arar ve ona, Metin tehlikede olduğunu, hemen gelmesi gerektiğini söyler. Hüsnü, Ali’ye durumu haber verir. Hemen destek ekip olay yerine gider. Ekip, Hüsnü’yü olaydan uzak tutmaya çalışır. Ne kadar soğukkanlı görünse de içeride evladı vardır.

Cevher ve Veysel internetten Mümtaz’ın ölüm haberini ararlar ama bulamazlar. Veysel neden hiçbir haber yok diye sorar. Cevher de ‘devletin derinine çomak soktun mu haber yapmazlar, ölürken de gömülürken de sessizlik” diye yanıt verir.

Ekip, Arif Müdür önderliğinde toplantıdadır. Mümtaz’ın uzaktan dürbünlü tüfekle öldürülmesinde, elde Cevher’den başka şüpheli yoktur. Cevher’in yalnız olmadığı bilinir. Arif Müdür, Mümtaz’ın ölmeden önce verdiği dosyayı masaya koyar. Soydan’ın yeniden Cevher ile irtibat kurduğundan artık herkes haberdardır.

Arif bütün bilgileri verir. Cevher’in Mümtaz Hoca cinayetini para için yapmadığı mutlaka karşılığında bir şey istediği de aşikardır. Hüsnü, Tunç ve Mesut’un yaşadığı gerginlikten dolayı Tunç’un yanına eve gitmektedir. Tunç tam Hüsnü geldi diye kapıyı açacakken Hüsnü açma der.

Cevher kapıdadır. Hüsnü, Cevher diye haykırır. Cevher, Hüsnü’yü ağır bir şekilde yaralar. Veysel ile birlikte arabaya atar ve uzaklaşır. Hüsnü ağır yaralıdır. Hüsnü’nün telefonundan Mesut’u arar. "Devrem, en yakın arkadaşın bende hem de ağır yaralı. Getir Sadık’ı al Hüsnü’yü" der ve kapatır.

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

EN SIKI TAKİPÇİ
Esra, Hüsnü'nün dördüncü eşidir

FRAGMANLAR