X
X

Güçlü bir tasarım seçti

16.02.2011 Çarşamba 11:06 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Herkes bedeninden mutlu olmalı...



Ekranların en şık programı 'Bana Her Şey Yakışır'ın ikinci gününde Aytüğ Sağ yarıştı. Aytüğ Hanım 38 yaşında, 160 boyunda, 42 beden,  bir firmada yönetici olarak çalışıyor.


İlk haftanın teması 'en şık abiye' kıyafetti. Aytüğ Hanım da kahverengi bir elbise seçti. Elbise için 250 TL, ayakkabı için 400 TL, takı için 100 TL, çanta için 200 TL ve kuaför için 50 TL harcadı.

1. HAFTA YARIŞMACILARINA PUAN VERİN! (TIKLAYIN!)

Bakalım Cengiz Abazoğlu Aytüğ Hanım için neler söylemiş:

.jpg"Alışveriş sırasında Aytül Hanım'ı biz de takip ettik. Çeşitli elbiseler giydi. Bir çoğu onda çok dar kaldı. Dolayısıyla o da seçiminde tercihini bu elbiseler yönünde kullanmadı. Finalde giydiği giysi, gerçekten çok zevkli. Vücudunu tanıyan, kusur demek istemiyorum, çünkü herkes bedeninden mutlu olmalı, Aytüğ Hanım da gerçekten güçlü bir tasarım seçti.

Alışverişte yaptığı fönlü saçı onun yüzünde harika oluyor. Bu saçını biraz abartılı buldum. Makyajda gri tonlar kullanmış. Çok başarılı olmuş. Fondoten ve pudra da yüzünü çok hoş gösterdi.

Ayakkabı ve çanta portföy seçiminde leopar kullanmış. Bu kadar drapeli ve asimetrik bir elbisede bir de bir leopar detay işin içine girdiği zaman o çok hoş bir ahenk yakalamıyor. Portföy seçiminde de bronz tonlara gidebilirdi. Çünkü bronz tonlarda küpeler kullanmış. Küpelerini beğendim.

Fakat  bir tek problem var. Bu sezon öne çıkan bütün hanımların gerçekten beğeniyle tükettiği ojedeki gri ve tonları hatta fümelere kadar geniş bir yelpazede bu sezon çok önde ve hanımlar bunu zevkle kullanıyor.

Tek bir öneri: Kokteylerde, daha çok resmi bir ortamda bulunduğumuz için genelde french diye tanımlanan ya da naturel tonlardaki ojeleri kullanmayı tavsiye ediyoruz."