X
X

Beyaz Show yeni sezonunu Berlin'de açtı!

19.11.2016 Cumartesi 01:00 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Müthiş konukları, kahkahası, sürprizi ve şovmeni Beyazıt Öztürk’ün sunumuyla "Beyaz Show", hasrete son verdi ve yeni sezonunu muhteşem bir bölümle Berlin’den açtı. 

Beyaz Show’un Berlin’de çekilen yeni sezon ilk bölümünün konukları romantik şarkıların sevilen sesi Hakan Altun, güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, pop müziğin yükselen yıldızı Simge Sağın, yılın şarkısına imza atan sanatçı Ayla Çelik, manken-oyuncu Özge Ulusoy, yaptıkları şarkıyla internette tüm rekorları altüst eden Eypio & Burak King ve "Ben Bilmem Eşim Bilir"deki performanslarıyla herkesi gülme krizine sokan efsane çift Esra ve Sabit Şimşek oldu.

Eğlencenin tek adresi, Beyazıt Öztürk’ün sunduğu "Beyaz Show" birbirinden renkli ve eğlenceli konuklarla izleyen herkese keyifli saatler yaşattı.

Programın giriş bölümünde Özge Ulusoy hem güzelliği hem de sempatikliğiyle herkesin gönlünü kazandı.

Hakan Altun, "Telefonun Başında" ile stüdyoya giriş yapınca Berlin’de adeta yer yerinden oynadı.

Beyaz ve Ayla Çelik’in birlikte seslendirdiği yılın düeti "Bağdat", dinleyen herkesin yine kulağının pasını sildi.

Yılın en hareketli şarkılarına imza atan Simge Sağın, söylediği birbirinden güzel şarkılarla stüdyoda ve ekran başındaki herkesi eğlendirdi.

Beyaz’ın hazırladığı "Birbirine Benzeyen Ünlüler" bölümü, izleyen herkesi güldürdü.

Gecenin sürprizini ise Serenay Sarıkaya yaptı. "Telefonun Başında" şarkısını söyleyen Serenay, izleyen herkesi güzel sesiyle adeta büyüledi.

Stüdyodaki izleyicilerden gelen soruları cevaplayan bütün konuklar, verdikleri cevaplarla herkesi hem güldürdü hem de düşündürdüler.

"Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışmasının fenomen çifti Esra ve Sabit Şimşek, hem günlük hayatlarını hem de programda yaşadıklarını anlatırken stüdyoda kahkaha tufanı koptu.

Geçtiğimiz hafta "Yılın En İyi Çıkış Yapan Solisti" ödülünü kazanan Eypio & Burak King"Günah Benim" şarkısıyla Türkiye’deki izleyicilerden sonra Berlin’de bulunan izleyicilerin de gönlünü kazanmış oldu.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI