X
X

Beyaz Show yine kırdı geçirdi

19.10.2013 Cumartesi 13:04 (Güncellendi: 16.08.2023 - 12:41)

Beyaz Show bu hafta skeçleri ve konuklarıyla yine kahkahalara boğdu...

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “Benim Hala Umudum Var” dizisi oyuncuları Berk Oktay, Gizem Karaca ve Şükrü Özyıldız, Tv eleştirmeni - köşe yazarı Yüksel Aytuğ ve yeni albümü “Milyoner” ile Gökhan Özen  oldu.

Beyaz’ın, ziyarete  gittiği dizinin setindekilere musallat olarak, dizilerini  yayından kaldırmakla korkuttuğu skeç stüdyoyu kahkahaya boğdu! Berk Oktay, Gizem Karaca ve Şükrü Özyıldız’ın da yer aldığı skeç geceye olduğu kadar sanal aleme de damgasını vuracağa benziyor. 

Son dönemde yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız ise ilk canlı yayınında sergilediği utangaç ve sempatik tavırlarıyla herkesin beğenisini kazanarak hayran kitlesini oldukça genişletti.

Yüksel Aytuğ’nun ekran işlerini değerlendirdiği  gecede , Gökhan Özen de dansçıları ve en sevilen şarkılarıyla stüdyodakileri coşturdu.

Öğrenci evinde  su ısıtıcısı, soba borusu ve damacanadan oluşan ev yapımı ısınma sistemi  “ketilatör”ü  icat eden Muharrem Kocakoç pratik zekası ve sempatik anlatımıyla göz doldurdu.

Beyaz Show, yeni sezonda da yepyeni içeriği, birbirinden eğlenceli skeçleri  ve konuklarıyla birlikte tüm hızıyla devam ediyor.

İşte yayından çok özel anlar!

Beyaz'ın yeni dizisi "Gelgitli Günler" için TIKLAYIN!

Beyaz Show'un yeni eğelncesi Klostrohobi 

Şarkılarla yaşayan adam takside!

Beyaz, Gökhan Özen'i taklit ediyor

Beyaz, dizi setlerini basıyor!

BEYAZ SHOW VİDEOLARI