X
X

Beyaz Show'dan müthiş başlangıç

12.10.2013 Cumartesi 16:02 (Güncellendi: 16.08.2023 - 12:37)

Beyaz Show, yeni sezona bomba gibi başladı!

Beyaz Show’un yeni sezonunun ilk bölüm konukları “Güneşi Beklerken” dizisi oyuncuları Kerem Bürsin, İsmail Ege Şaşmaz, Hande Doğandemir ve Yağmur Tanrısevsin  ile şarkıcı Fettah Can oldu.

Güneşi Beklerken dizisinin sevilen oyuncuları, program boyunca sergiledikleri sempatik tavırları, güler yüzleri  ve esprileriyle herkesin bir kez daha beğenisini kazandı.Programa gelmesi beklenen dünyaca ünlü eski efsane futbolcu Sivasspor sportif direktörü Roberto Carlos,  söz verdiği programa hastalığı sebebiyle katılamayınca telefon ile bağlanarak  başta kanal yöneticileri ve Beyazıt  Öztürk olmak üzere tüm izleyicilerden  özür diledi ve “bir sonraki davetinizde eminim çok eğleneceğiz” dedi.

Fettah Can, en sevilen şarkılarıyla kulakların pasını silerken program boyunca birbirinden komik anlar yaşandı. Önce ünlü şarkıcının tesadüfen 2. kez, doğum günü olan tarihte programa konuk olduğundan bahseden Beyaz, geçtiğimiz sezonda kutladığı  dansözlü maytaplı sürpriz doğum gününün aksine bu kez  doğum gününü bir kanal çalışanının yenmiş pastasıyla kutlayarak  izleyen herkesi kahkahaya boğdu.  

Beyaz, gece boyunca yaptığı esprilerle, dizideki “Kerem” rolüyle genç kızların sevgilisi haline gelen Kerem Bürsin’e takılmayı da ihmal etmedi. İsmail Ege’nin ise, kaybettiği dayısına verdiği “ileride oyuncu olduğu taktirde Beyaz Show’a çıkma sözü”nü tuttuğundan bahsetmesiyle birlikte stüdyoda duygusal anlar yaşandı.Güneşi Beklerken dizisinin müziklerini yapan Manevra grubu da “Kabullenmek mi lazım?” adlı yeni şarkılarını seslendirdi.

Diyarbakır’dan gelen  Muhammed Şakar, icat ettiği  aparat sayesinde yan flütü kavala dönüştürerek sergilediği performans ile izleyenleri kendisine hayran bıraktı.Beyaz Show, yeni sezonda da yepyeni içeriği, birbirinden eğlenceli skeçleri  ve konuklarıyla birlikte tüm hızıyla devam ediyor.

İşte Geceye Damga Vuran Anlar:

Kerem Bürsin Hayranlarından röportaj

Fettah Can'ın baklavaları


Şarkılarla sevgiliden ayrılma yöntemleri

Dizilere mikrofon yerleştirme


 

BEYAZ SHOW VİDEOLARI