X
X

Beyaz Show'dan "Yalan Dünya" gecesi

03.03.2012 Cumartesi 10:13 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Yalan Dünya ekibi ve Betül Demir'in katıldığı Beyaz Show, yine çok eğlendirdi.

Beyaz Show’un bu haftaki  konukları Yalan Dünya dizisinin oyuncuları Sarp Apak, Öner Erkan, Gupse Özay, İrem Sak ve popçu Betül Demir oldu.
 
Bol kahkahalı geçen gecenin sürprizlerinden biri Yalan Dünya’nın Orçun’u oldu. Aniden stüdyonun arka tarafından Orçun tiplemesiyle konukların yanına gelerek konuya dahil olan ve onlara laf atan Bartu Küçükçağlayan’ın esprili monologları geceye adeta damgasını vurdu.
 

 
Birbirinden komik skeçlerin ve konuklara özel daha önce hiçbiryerde yayınlanmamış görüntülerin yer aldığı programda birbirinden esprili diyaloglar yaşandı. Uzun cümlelerle aralıksız konuşmasıyla ünlenen Nurhayat’ın Oscar törenindeki performansı görülmeye değerdi!  Sarp Apak ise “Efuli” adlı Karadeniz türküsünü söyleyerek performansıyla seyircilerden tam not aldı. Yakışıklı oyuncuya şarkı boyunca İrem Sak ve Öner Erkan da eşlik etti.
 
İrem Sak’ın 13 yaşındayken Sivas’ta izlemek için gittiği Beyaz’ın stand up showunu anlatan günlüğünün o güne ait olan sayfasını Beyaz’a hediye etmesi gecenin en büyük sürprizi oldu. Yazdığı günlükte ilerde Beyaz’la tanışmak ve programına gitmeyi hayal ettiğini çocuksu bir dille aktaran İrem Sak bu hayalini uzun yıllar sonra gerçekleştirmiş oldu! Günlüğün sayfasında yazanları seyirciyle de paylaşan Beyaz güzel oyuncunun bu sıradışı hediyesi karşısında oldukça duygulandı.  Dizide “Tülay” isimli bir pavyon şarkıcısını canlandıran güzel oyuncu programda bir de “Sürünüyorum” adlı şarkıyı söyledi.
 
Gupse Özay’ın ileride Ayvalık’a yerleşme isteği, evinde daha önceden maymun besliyor olduğu ve keçi de beslemek istediği, çok korkmasına rağmen her gece korku filmi izlediği ; İrem Sak’ın kaza fobisi olduğu ve elmaslardan nefret ettiği, Sarp Apak’ın küçükken annesinden saklanmak için kendisini çamaşır makinesinin içine kilitlediği ve Öner Erkan’ın başka bir projeyle anlaştığı için rol almadığı Avrupa Yakasında, yerine önerdiği Sarp Apak’ın çaycı rolüyle belli bir hayran kitlesine sahip olduğu bilgileri, "Bunları biliyor musunuz?.jpg" köşesinin en ilginç bilgileri arasında yer aldı.
 
Beyaz Show yeni sezonda da tüm hızı ve coşkusuyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI