X
X

"Zümrütün mü var derdin var arkadaş!"

24.03.2012 Cumartesi 10:12 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz, "Dünyanın en büyük saf zümrütü"ne dokundu

Beyaz Show’un bu haftaki konukları “El Yazısı” filmiyle Cansu Dere, Sarp Akkaya, Wilma Elles ve “Sonsuz Ol” adlı yeni albümüyle Ziynet Sali konuk oldu.
 
Programda, Hintli bir aileye ait olan “Dünyanın en büyük saf zümrütü” üzerine dönen keyifli sohbette pek çok esprili diyalog yaşandı. Zümrüt taşına paha biçilemediği için satılamadığı ve işlenemediğini öğrenen Beyaz espriyi patlattı: “Zümrütün mü var derdin var arkadaş!” İzleyen herkesi gülme krizine sokan sohbetin sonunda Beyaz, dünyanın en büyük zümrütüne dokunmayı da ihmal etmedi.
 

 
Gecenin sürprizi Ziynet Sali’nin orkestrasında davul çalan müzisyen Behsat Boran’ın hamile olan eşinin, aynı akşam Balıkesir’de yeni doğum yaptığını öğrenen Beyaz’ın, stüdyodan Balıkesir’deki hastaneye canlı bağlantı yaparak aileyi yayında bir araya getirmesi oldu. Sürpriz karşısında oldukça şaşıran ve duygulanan Boran, Beyaz’a bu jestinden dolayı nasıl teşekkür edeceğini bilemedi. Boran, yeni doğan oğluna ileride izlemesi için mesaj yollamayı da ihmal etmedi.

Güzelliği kadar sempatik tavırları ve güler yüzüyle de dikkat çeken Wilma Elles  Beyaz’ın sorusunu yanlış anlayınca ortaya birbirinden komik diyaloglar çıktı. Beyaz’ın Elles’e başka bir ikizi olup olmadığını sorması üzerine güzel oyuncu, soruyu yanlış anlayarak “terazi burcuyum” diye cevap verince stüdyodakiler gülme krizine girdi. Gecikmeli de olsa soruyu anlayıp hemen toparlayan güzel oyuncu da bu durum karşısında gülmekten kendini alamadı.
 
Gecede Beyaz’ın, Sarp Akkaya’ya da bir sürprizi vardı. Sarp’ın annesinin yazdığı komik bir şiiri şarkı olarak söyleyen seyirciler Sarp Akkaya’ya sürpriz yaparak yakışıklı oyuncuyu şaşırttı.

Ziynet Sali, iki kostüm değiştirdiği gecede birbirinden güzel eski ve yeni şarkılarıyla izleyicilere adeta müzik ziyafeti çekti.

Adana’da çekimleri devam eden “James Bond” filminin setine sızan lise öğrencileri de gecenin konuklarındandı.

Beyaz Show yeni sezonda da tüm hızı ve coşkusuyla devam ediyor.

BEYAZ SHOW VİDEOLARI