X
X

Bir Litre Gözyaşı 9. Bölümde Cihan ile Hande karşı karşıya geliyor!

02.12.2018 Pazar 11:08 (Güncellendi: 13.02.2019 - 15:11)

Bir Litre Gözyaşı’nın yeni bölümünde Hande ile Mahir’in öpüştüğünü gören Cihan, büyük bir ikileme düşüyor! Ali’nin eski sevgilisi Selin ise eline gelen fırsatı kullanıyor; Hande’ye Mahir ile Cihan ilişkisini söylüyor!

Mahir’e olan duygularına anlam veremeyen Cihan ne yapacağını bilemez. Ali’nin ona olan teklifi karşısında zor anlar yaşayan Cihan, ne yapacağını bilemez. Ali’nin ısrarlarına dayanamaz ve ailesiyle evlerine kız isteme merasimi için gelmelerine onay verir. Mahir ise Cihan’a aşık olduğunun farkındadır ve babasının sözleri karşısında bunu daha fazla saklamaya niyeti yoktur.

Mahir, Cihan ile geçirdikleri keyifli anlardan sonra ona kalbini açmaya karar verir. Cihan ile şarkı söylemekten büyük heyecan duyan Mahir, onun için bir organizasyon yapar. Cihan’a söyleyeceği sürpriz şarkıyla ona duygularını itiraf edecektir. Yalnız Mahir için bu plan kolay olmaz. Zira Hande, Mahir’in planından haberdardır ve bunu kendisi için yaptığını düşünmektedir.

Hande, Mahir’in organizasyon yapacağı bara gider. Hande’yi karşısında gören Mahir ne diyeceğini bilemez. O gece yapacağı sürpriz için Cihan da oraya gelir. Hande ile Mahir’in konuştuğunu gören Cihan, bir anda öpüştüklerine şahit olur. Cihan, büyük bir şok yaşar. En yakın arkadaşıyla sevdiği kişiyi o halde gören Cihan, büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Hande, Mahir’e olan aşkını itiraf etmiş ve Mahir’in de aynı hisleri taşıdığını düşünmüştür. Mahir, gerçekleri söylese de bu manzaraya tanık olan Cihan için artık çok geçtir.

Bir Litre Gözyaşı, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de!