X
X

Bodrum Masalı 42. Bölüme düğünde yaşanan korkunç olay damgasını vuruyor!

18.06.2017 Pazar 11:32 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

18 Haziran Pazar 2017 akşamı yayınlanaN Bodrum Masalı sezon finalinde Haydar Efe ile Üzüm’ün düğünü, Ege adetlerine göre gerçekleşir. Bu düğün aynı zamanda Yıldız ve Faryalı için aralarındaki buzları yıkma fırsatı olur. Fakat düğünde yaşanan sürpriz olay, herkesi derinden etkileyecektir.

Gençlerin büyük çabaları sonrası Üzüm, Haydar Efe ile evlenmeye ikna olur. Kelebek’in kılık değiştirerek evine girdiği Üzüm, onu rüyasında gördüğünü zanneder ve Haydar Efe ile evlenme konusunda aralarında engel kalmaz. Nihayet beklenen düğün için hazırlıklar tamamlanır. Haydar Efe, tüm adetlere uygun bir şekilde Üzüm’ü evden almaya gelir. Yanına Ateş ile Uzay’ı da almayı ihmal etmez.

Düğünde zeybek oynayan Kelebek ile Faryalı, herkesin beğenisini kazanır. Maya’nın Bodrum’a gelmesiyle aralarına büyük duvarlar örülen Faryalı ve Yıldız, Maya ile yüzleştikten sonra bu ilişkiyi sonlandırma kararı almışlardı. Faryalı, Yıldız’ın kalbini yeniden kazanabilmek için bunu bir fırsat olarak görür. Yıldız’ın da hala Faryalı’ya aşık olması, kararını devam ettirmekte zorlanmasına sebep olur.

Su’nun, Londra’ya gitmek istemesi Kelebek ile ilişkilerini kötü etkiler. Babası Evren’in de Bodrum’dan gitmesiyle büyük çöküntü yaşayan Su, geceleri kabuslar görür. Su’nun gördüğün kabuslar, düğünde kötü bir olayın yaşanacağının habercisi olur. Haydar Efe ile Üzüm’ün düğününde yaşanan bu olay, herkes için yıkım olur. Kimsenin tahmin edemediği bu olay, berbaerinde büyük acıları getirecektir.

BODRUM MASALI VİDEOLARI